Fins el 27 de gener us podeu inscriure a l’edició d’aquest any de la Queer Easter, que tindrà lloc del 21 al 28 de març del 2016

Molts monitors i monitores d’Esplac esperen cada any amb impaciència que s’obri la nova convocatòria de la Queer Easter, una de les formacions internacionals amb més èxit que organitzen els nostres socis alemanys, els Die Falken, a través de la seva escola per activistes i dirigents, el Centre Kurt Löwenstein.

La Queer Easter, així com la Summerschool o la Winterschool, tracten temàtiques ben variades que van des de lluita contra la discriminació, el feixisme i la xenofòbia, fins a la defensa dels drets socials, passant per la resolució de conflictes i l’educació per la pau. Enguany, es centraran en un tema ben concret i que pot ser d’interès per a tots els esplais: la “community accountability”, que fa referència  a la responsabilitat que assumeix una comunitat per respondre davant d’uns fets determinats (com abusos, violència…) amb uns valors i estratègia comuns d’acció col·lectiva.

L’edició del 2016 ja està preparada i només us heu d’inscriure en aquest formulari per entrar en el procés de selecció. Parlem d’un procés de selecció perquè de vegades hi ha més demanda que places ofertades. En aquests casos, Esplac apliquem els criteris consensuats per la comissió internacional, amb l’objectiu bàsic de garantir el màxim aprofitament de l’experiència entre el major nombre d’esplais possibles.

Ja podeu inscriure’s fent clic AQUÍ! Teniu temps fins el 27 de gener!

Info pràctica

  • Dates: del 21 al 28 de març.
  • Lloc: Werftpfuhl, a 30 km de Berlin.
  • Quota d’inscripció: 50 euros.
  • Cost de desplaçaments: es retornaràn fins a 170 euros en concepte de desplaçaments.
  • Places: 5 places per a monis d’Esplac.

Clica aquí per llegir els Criteris de Selecció