Ja tenim la Monifesta’t a tocar i aquest any ve carregada de novetats! Un dels espais més esperats és Ràdio Monifesta’t, un pòdcast en directe que es retransmetrà al canal de YouTube d’Esplac i on parlarem de temes molt interessants, entrevistarem participants de la trobada i farem escoltar la veu de  les monitores i monitors dels esplais!

Aquest any 2023 es durà a terme de nou la Monifesta’t, la Trobada de Monitores i Monitors d’Esplac, que tindrà lloc a Centelles el 19, 20 i 21 de maig. Un cap de setmana ple d’activitats i formacions, on més de 800 persones entre monitores i monitors, i membres de l’organització, reivindiquem la important tasca educativa dels esplais.

Enguany estrenem Ràdio Monifesta’t, un pòcast divertidíssim que vol fer escoltar la veu dels esplais! Vols estar al dia de tot el que passa a la trobada més esperada de l’any? T’esperem el pròxim dissabte 20 de maig a la Plaça Major de Centelles. Al llarg del matí, presentarem la Monifesta’t, parlarem de qüestions que afecten les monitores i monitors d’esplai, i entrevistarem algunes de les participants que fan possible la trobada. A més a més, hi haurà un espai on monis de tots els sectors agafaran el control de Ràdio Monifesta’t! 

També hi haurà el consultori, una secció oberta a les preguntes del públic! A través de l’Instagram de la Monifesta’t ens podeu fer arribar consultes sobre el món de l’educació en lleure, la tasca dels esplais, Esplac o sobre qualsevol altre tema que considereu interessant per a Ràdio Monifesta’t. No tingueu por a participar!

PROGRAMA RÀDIO MONIFESTA’T

Ràdio Monifesta't