100 monitores participen de la trobada celebrada a Fogars de Montclús

El cap de setmana del 12 i 13 de desembre, un centenar de monitors i monitores del Vallès es van trobar a la casa de colònies Can Riera de Ciuret (Vallès Oriental) per celebrar una nova edició de la monitrobada, una activitat ja consolidada al sector però que enguany ha tingut una participació encara més elevada que ens els anys anteriors.

La trobada va estar preparada per una comissió de monitores de diversos esplais, que es van encarregar de preparar una ambientació amb vàries activitats de cohesió. Aquesta trobada sempre acostuma a ser la primera activitat del curs del sector i, tot i que aquest any va caure una mica més tard, també va servir als nous monitors i monitores per a conèixer el sector i la resta d’esplais.

El dissabte a la tarda els participants es van dividir en quatre formacions que ells mateixos havien escollit en les reunions prèvies a la trobada. Es van realitzar formacions sobre participació infantil, com treballar la mort i el dol, treball amb adolescents i educació emocional amb infants i joves. Al vespre es van fer les activitats de coneixença i cohesió preparades per la comissió.

Cada any més monitors i monitores participen de les trobades, el que denota una molt bona salut del sector i un elevat sentiment de pertinença!