La Monifesta’t 2014 encara no ha començat i ja hem batut un rècord respecte el 2011. Concretament un rècord d’inscripcions perquè a dia d’avui ja som 475 persones inscrites!

Si encara no us heu inscrit, podeu fer-ho fins el proper dilluns dia 7 d’abril a través de l’Assac on-line. A partir del dia 8 i fins el dia 16 obrirem un segon període d’inscripcions extraordinari, però per qüestions logístiques, els inscrits en aquest període NO se’ls podrà lliurar la samarreta de la trobada.

Per fer les inscripcions correctament cal que seguiu tots els passos, omplint la informació necessaria sobre les formacions, tallers, samarretes, àpats, transport i correbars. També és important que tingueu en compte que la vostra inscripció no quedarà formalitzada fins que no realitzeu el pagament. Si ja us heu inscrit reviseu que tota la informació estigui correcta!

També us volem recordar a tots i totes que valoreu la possibilitat de venir en autocar fins a Vila-seca. Per poder mantenir un bon preu per viatge hem d’aconseguir omplir els autocars al màxim en totes les rutes! Si ja esteu inscrits i us ho repenseu, podeu entrar a l’Assac i modificar la opció de transport de la vostra inscripció sense cap problema.

I si us agrada punxar música i voleu fer ballar a tots els monitors i monitores la nit de dissabte, repasseu les bases del soncurs de l’Esplac Soundclash i presenteu-vos-hi!

Ens veiem a Vila-seca a trobada de monitors i monitores més gran d’Esplais Catalans! Som monis d’esplai, res no ens atura!