Fa just dos mesos que més de 100 monitores i monitors vam compartir un cap de setmana de formació i convivència a Vic. En el marc de l’Escola d’Esplac 2017, i sota el lema «Som diverses, som inclusives», vam treballar la diversitat a l’esplai des de tres perspectives diferents: diversitat funcional, diversitat cultural i diversitat sexual i de gènere.

Ja vam publicar les 10 idees clau de l’Escola d’Esplac, així com un breu resum de les jornades en format crònica i les ponències i taules rodones completes.

Però amb quina sensació us vau quedar les participants? Què opineu? Què en destacaríeu? Quines inquietuds i reptes us emporteu? Tot això i molt més ho recollim en aquest vídeo-resum on algunes de vosaltres doneu veu a aquelles qui realment feu l’Escola d’Esplac possible, les participants.

A més a més, els i les ponents i participants de les taules rodones i experiències també han volgut deixar gravades unes paraules destacant aquells trets més destacats de la seva intervenció. Ho podeu sentir, segons temàtiques.

Tant si hi vas assistir i vols recordar-ho, com si t’ho vas perdre, aquest és un bon resum per que et facis una idea del què va significar l’Escola d’Esplac d’enguany per a totes nosaltres!