“Resist! The Global Climate Divide: Virtual Mentoring on Climate Projects and Actions”, és una nova oportunitat internacional de l’IFM-SEI per participar com a orientadors o com a participants en uns seminaris sobre la lluita contra la crisi climàtica. 

Crida per leaders/mentors:

El projecte “Resist! The Global Climate Divide” pretén mobilitzar a una generació de joves activistes pel canvi climàtic per ser ambaixadores d’un enfocament sistèmic i interseccional de l’emergència global climàtica que estem vivint. Entre el febrer i la formació a Praga pel canvi climàtic (encara no se saben dates) l’equip ha decidit acompanyar i parlar amb les i els joves de les entitats membres per iniciar i conèixer els seus propis projectes o campanyes relacionades amb la crisi climàtica.

Ara fan una crida a persones voluntàries amb un cert coneixement al voltant de la crisi climàtica i amb coneixements de gestió de projectes, interessades en unir-se a l’equip de mentoria. Tenint en compte la situació actual, no podem concretar el nivell del compromís que aquesta posició requerirà, però principalment consisteix a donar suport i orientació a joves per organitzar petits projectes o campanyes. Si us interessa unir-vos a l’equip i voleu més informació, si us plau, envieu un correu dient qui sou i el vostre interès a  resist@ifm-sei.org i a internacional@esplac.cat

 

Crida per participants/mentees: 

Atenció a totes les joves que vulguin lluitar contra la crisi climàtica! Us preocupa com serà el nostre futur i com serà el món? Esteu enfadades i en desacord en el fet que les accions d’uns quants estiguin posant en perill la resta de la humanitat i la vida? Voleu fer alguna cosa per lluitar contra aquest sistema?

L’IFM-SEI, està llançant una proposta de mentoria per a joves activistes d’arreu del món que estiguin preparades per lluitar contra la crisi climàtica! Hi ha un equip de persones voluntàries treballant anualment amb el projecte Resisteix! la divisió climàtica global, amb el suport de l’European Youth Foundation. Si esteu interessades a participar dels seminaris internacionals i d’intercanviar experiències al voltant de les vostres inquietuds i interessos, envieu un correu a resist@ifm-sei.org amb un parell de frases presentant-vos i descrivint el vostre interès o idees! 

Si teniu qualsevol pregunta, no dubteu en enviar un correu a internacional@esplac.cat!