Per Sant Jordi, participa al concurs de relats del Som Esplai i guanya un val regal de 50 euros per l’Abacus!

Des de la revista Som Esplai us animem a participar al concurs de Sant Jordi en el que la persona o grup guanyador obtindrà un val de 50 euros per l’Abacus. També hi haurà segon i tercer premi amb un val de 25 euros!

Qui pot participar? 

Totes aquelles persones que formin part del món de l’esplai: infants, monis, famílies… de manera individual o col·lectiva! Us animem molt a participar en grup, es valorarà positivament!

Quin format ha de tenir el text?
Tan el format com l’extensió són totalment lliures! Pots fer prosa, poesia, cal·ligrama o fins i tot una imatge que parli per si sola.

Quina és la temàtica?
La temàtica també és totalment lliure! No tens cap excusa per no participar-hi!

I el premi?
El primer premi és un val de 50 euros per l’Abacus i el segon i tercer premi un val de 25 euros! A més, tots els relats finalistes seràn publicats a la revista del Som Esplai.

Per participar només has d’enviar el teu material a comunicacio@esplac.cat indicant el pseudònim que vols utilitzar abans del 13 de maig. També has d’indicar quina es o va ser el teu esplai.  El jurat, format pels membres de l’equip de redacció del Som Esplai, decidirà quines són les persones guanyadores i les finalistes! Els resultats es faran públics el 23 de maig.