Al llarg del cap de setmana del 24 i 25 de setembre va tenir lloc l’AGO i la trobada de monitores del Sector Bages i Berguedà, a la Fàbrica Vella i l’Escorxador de Sallent.

L’últim cap de setmana de setembre, una cinquantena de monitores i monitors de vuit esplais diferents del Sector Bages i Berguedà van debatre i plasmar al Pla de Treball els objectius i les accions que es duran a terme al llarg d’aquest curs 22-23. Cal destacar la continuació de les trobades per grups d’edat, la matinal formativa i la recuperació de la Trobada General de Sector. També es va aprovar el relleu en bloc de l’Equip General de Sector i, a falta de l’aprovació a l’AGO d’Esplac, es va votar favorablement incloure la Cerdanya al sector amb l’esplai Les Xicoies, passant a dir-se Sector Bages, Berguedà i Cerdanya.

Al finalitzar l’AGO de sector,  van gaudir d’una arrossada cuinada per exmonis del sector i a continuació van fer una gimcana, jocs i dinàmiques fantàstiques preparades per l’EGS. La jornada es va culminar amb una acampada conjunta.

Un any més el sector arrenca amb moltes ganes d’encarar aquest nou curs!