Aquest cap de setmana s’han realitzat les dues primeres activitats del curs: la primera edició de La Melic i l’AGO del sector, ambdues amb una gran acollida per part dels esplais del Baix Besòs.

La Melic, la trobada d’infants per gups d’edat del Sector Baix Besòs, va tenir lloc el darrer dissabte 22 d’octubre, per diversos espais de Santa Coloma de Gramenet. Cada grup d’edat va poder compartir un seguit d’activitats preparades i dinamitzades per les monitores dels esplais participants; el Diplodocus, el Puigcastellar i el Xirusplai. Els infants van valorar molt bé poder conèixer els infants dels altres esplais i ja tenen ganes de la Trobada General del Sector per tornar a jugar junts.

En acabar l’activitat, totes les monitores i monitors van dirigir-se cap a Badalona per realitzar l’AGO del Sector. En aquesta hi van participar més de 40 monitores i monitors del sector i es van aprovar la Memòria del curs passat i el Pla de Treball d’enguany, que acull les propostes de les membres del sector per aquest nou curs. Aquestes engloben un munt d’activitats, com ara una Vesprada Formativa, la Trobada General del Sector, la Trobada de Joves i el Domingueo Formatiu. A part d’aquests documents, es va renovar el mandat de la Núria Díaz, de l’esplai Puigcastellar, després de dos anys formant part de l’EGS, conformant un equip amb tres membres, juntament amb l’Elena Bornay i la Sara Casanovas, de l’Esplai Xirusplai.

El Sector Baix Besòs ja ho té tot llest per engegar el curs!