El dilluns 16 d’octubre el Sector Barcelona Sud ha celebrat la seva primera Assemblea General Ordinària (AGO) de Sector amb 8 esplais participants i més de 25 assistents. 

L’Assemblea s’ha dut a terme a l’Associació de veïns de Sant Antoni, local de l’Esplai Totikap, i ha comptat amb la participació de 26 monitores i monitors referents dels esplais de Barcelona Sud, l’Equip General de Sector, la Coordinadora de Projectes de Sector i representants de l’Equip de Coordinació d’Esplac. 

El Sector Barcelona s’acomiadava tot just fa un any en la seva última AGO conjunta en què els 25 esplais dels 3 subsectors van aprovar la seva separació i conseqüent creació dels nous sectors Barcelona Sud, Barcelona Oest i Barcelona Nord-Est.

L’Assemblea d’enguany ha aprovat el Pla de Treball del curs 2023-24, amb les activitats de sector que es duran a terme, així com la memòria del curs passat i la incorporació de dues noves membres de l’Equip General de Sector. En les pròximes reunions de sector, previsiblement de cara al gener o febrer, se celebrarà l’Assemblea General Extraordinària del sector en què es votarà el Pressupost del curs 2023-24.