El Sector Girona celebra l’AGO del sector a Llagostera amb un gran èxit de participació.

El Sector Girona d’esplac va celebrar el passat 16 de setembre el tret de sortida del curs 2018-19 tot celebrant l’AGO del sector a la vila de Llagostera. En aquest fòrum hi van participar unes 25 monitores de l’Esplai Papu Tisores i de l’Esplai de Medinya.  Tot i que van fatlar alguns esplais del sector, l’assemblea va servir per a confirmar les ganes i voluntat de consolidació del sector.

Així doncs, amb una mica de retard l’AGO va començar al local del Papu Tisores tot agafant forces per la llarga jornada que ens esperava amb alguns sucs i croissants de pròximitat. Aquest inici va estar marcat pel repàs de la memòria, allò que el sector havia fet el curs passat, i també per l’elecció de l’Eduard Muñoz com a EGS del Sector Girona que aquest any acompanyarà a l’Elena Virgili, EGS des del curs passat.

Posteriorment vam sortir per aprofitar el solet que feia a la plaça del poble i fer un bon anàlisi del sector que ens permetés fer un pla de treball, i així, respondre a les necessitats i motivacions del sector.

Finalment la jornada va acabar amb una macarronada per a celebrar la feina feta al matí i poder descansar tot gaudint del bonic entorn que es podia veure des de la plaça del poble.

sdr

sdr