El curs passat el Sector Girona va tenir un curs complicat al ser només dos esplais, però amb unes membres de l’Equip General de Sector (EGS) motivades, van seguir endavant en la recerca de nous esplais, en consolidar de nou el sector i seguir amb les trobades de formació encarades a monis.

Aquest curs comença ben engrescador per al Sector Girona. El passat dissabte 15 d’octubre els esplais es van trobar al local del Papu Tisores, a Llagostera, per celebrar l’Assemblea General (AGO) on van donar la benvinguda a l’esplai Kamono (Vilablareix), el qual torna amb més forces que mai a fer activitat d’esplai i amb molta motivació per formar part d’Esplac. També hi van ser-hi les monitores i monitors de l’Esplai de Medinyà, que després d’un estiu d’activitats i contribuir a la Festa Major del seu poble, encaren un nou curs amb la voluntat de trobar relleu al grup de monis i augmentar el nombre d’infants i joves.

A l’AGO es va crear el Pla de Treball per aquest 2022-23, posant èmfasi en la cohesió del sector i la formació dels equips, és per això que es recuperaran les reunions pròpies del sector i es farà una Trobada de Monis de cap de setmana.

Finalment, a l’AGO també es van escollir noves membres de l’EGS: l’Àlex Malagón i l’Àngela Amat, que se sumaran a l’Elena Virgili i l’Eva Grabuleda, que renoven el mandat.

Així doncs, el Sector Girona comença amb molt bon peu i ganes de seguir contribuint a Esplac i al territori.