El diumenge 15 d’octubre ens vam retrobar a Vilablareix per celebrar l’Assemblea General Ordinària, que va comptar amb una participació de 28 monitors i monitores dels quarte esplais del sector

La trobada va arrancar a les 9 h del matí amb algunes dinàmiques originals per deixar la son enrere i iniciar la jornada amb més energia que mai. A continuació, vam aprovar la memòria del curs 2016-17 i vam validar el Pla de Treball del nou curs, després de reflexionar sobre la realitat de cada esplai i de decidir que prioritzarem la qualitat de les activitats per sobre de la quantitat. Com que estàvem motivades amb els temes de l’AGO, vam enllestir la creació i la votació del nou pressupost abans de dinar, i també l’elecció del nou Equip General de Sector, que enguany estarà format per Paula Turon, Paula Bahí i Elena Virgili.

Un cop finalitzat un matí de feina intensa, vam menjar una superpaella vegetariana preparada amb molta dedicació i, d’aquesta manera, vam cloure el dia amb la panxa plena i un somriure d’orella a orella.

Serà un curs ple de canvis i de millores pel sector! Girona enamora!