El Sector Penedès, Garraf i Anoia comença el curs amb energia amb un cap de setmana de formacions i de cohesió!

El cap de setmana del 23 i 24 de setembre les monitores i els monitors del Sector Penedès, Garraf i Anoia es van reunir a Santa Coloma de Queralt per celebrar el Calça’t i l’AGO de Sector. En total, una cinquantena de monitores de 6 esplais diferents es van aplegar al local del nou esplai del sector, Cal Nialet. 

El sector va donar el tret de sortida al cap de setmana amb un matí formatiu, on es van fer dues formacions paral·leles de la mà de l’Escola Lliure el Sol. Una tractava sobre alternatives al càstig i l’altra sobre com millorar la dinàmica i la cohesió en equips. Alhora, les tresoreres de tots els esplais del sector van celebrar la Reunió de Tresoreres d’aquest curs. 

A la tarda, el sector va celebrar l’Assemblea General Ordinària (AGO) de Sector. L’assemblea va començar amb el tancament del curs passat, amb la presentació i l’aprovació de la memòria. Seguidament, es van definir conjuntament els objectius del sector per al nou curs i es va generar un espai per a reformular les activitats de sector.

A més, el Sector Penedès, Garraf i Anoia celebra l’entrada d’una nova EGS. La Júlia s’afegeix enguany, amb moltes ganes i motivació, a l’Equip General del Sector! Amb tot, el sector PGA surt de l’AGO amb les energies renovades i amb ganes de dur a terme tot el que s’han proposat!

Sector Penedès Garraf i Anoia