Un any més, el Sector Ripollès, Osona i Moianès arrenca el curs amb assemblees i formacions.

L’esplai Draks de Castellterçol va acollir la jornada de treball, cohesió i diversió que tothom del Sector Ripollès, Osona i Moianès esperava amb ànsia. El dia va començar relativament puntual a les 10 del matí, amb la Reunió de Sector i la Reunió de Tresoreres. A la Reunió de Sector es van tractar els temes habituals d’Esplac i del sector. Per altra banda, a la reunió de tresoreres es va donar informació corresponent a les beques, distribucions i temes econòmics. En acabar, i després d’una petita pausa, va tenir lloc l’Assemblea General Ordinària del Sector, on es va aprovar la Memòria del curs passat, el Pla de Treball i el Calendari d’aquest nou curs. A més, es va aprovar l’entrada de tres noves incorporacions a l’Equip General del Sector! “No sabem molt bé com hem arribat aquí, però venim amb moltes ganes!”, afirmen les tres noves EGS, que venen de l’Esplai El Creixent.

La tarda va seguir després d’un dinar de carmanyola, on, com diuen a Manlleu, cadascú es va portar lo seu. L’EGS i la CPS van dinamitzar les dues formacions de la tarda. La primera era una dinàmica sobre què és Esplac, per revisar el coneixement de les monitores i monitors sobre l’associació. La segona era una dinàmica per conèixer com funciona l’Era i els seus procediments principals.

Després d’aquest dia tan intens, tothom va poder gaudir d’un magnífic sopar a càrrec del sector i algunes monitores es van quedar a dormir a Cal Recader per acabar-ho de rematar. En general, va ser una jornada molt productiva que va comptar amb la participació de 5 esplais (100teies, Draks, El Creixent, El Casalot i Güitxi-Güitxi) i pràcticament una trentena de monitores i monitors que ja esperen amb ganes la següent activitat del sector!