Ahir al vespre, el sector Vallès vam celebrar, al Taketombo de Terrassa, la primera reunió de sector. Van assistir 30 monitores i monitors de 14 esplais, 6 membres de l’Equip General del Sector, el referent de l’Equip de Direcció del Vallès i el coordinador de projectes.

Vam començar amb una mica de retard però amb moltes ganes i sobretot bon ambient. L’Equip General del Sector (EGS) va dinamitzar la reunió i els assistents es van mostrar força participatius en alguns temes importants pel sector. Un d’aquests temes va ser l’elaboració de les accions pel curs 13-14, que ara cal treballar a cada esplai i aprovar, o no, el 16 d’octubre en l’Assemblea General Ordinària del sector.

També vam compartir el que es va treballar al Gran Comitè del passat cap de setmana, i vam començar a “obrir la llauna” de les activitats del sector per aquest últim trimestre del 2013; l’AGO del sector, el DUDI (que es celebrarà el 16 de novembre) i la monitrobada (que es celebrarà el 23 i 24 de novembre). Per últim, per treballar el seu relleu, l’EGS  va fer una crida al sector i ja van sortir alguns candidats per posar-se a treballar pel Vallès.

Vam acabar a mitja nit, satisfets per la feina feta i amb ganes de continuar treballant pels infants i l’esplai. Comencem!