El Sector Vallès Occidental recupera l’activitat dels tres turons i agrupa infants i joves de totes les edats per fer una jornada d’excursionisme i activitats.

El 2016 tot el Sector Vallès Occidental es va reunir fent honor als versos de Pere Quart per pujar tres turons del territori. Després de 8 anys sense fer aquesta activitat, enguany, les monitores i els monitors del sector s’han organitzat per tornar a tirar endavant aquesta jornada.

El Sarau, el Farfalla i la Fera han sigut els tres esplais que han participat de la jornada, on s’hi han sumat més de 40 infants. S’han trobat a Terrassa, punt de partida per enfilar el turó escollit.

Després d’un esmorzar dividit per grups d’edat, els més petits han començat a enfilar primer el turó de Can Candi i, en arribar al peu del mirador, han dinat. Els més grans, en canvi, abans de pujar han fet uns jocs inicials per fomentar la coneixença entre els infants dels diferents esplais i després han iniciat la pujada al turó.

Un cop fet el descens, tots els grups s’han retrobat per a la tornada i han marxat plegats a l’estació. Les monitores i monitors del sector estan molt contentes i contents d’haver recuperat aquesta activitat amb èxit!