El passat diumenge 17 de desembre el Sector Vallès Oriental ha celebrat el Domingueo Formatiu a Granollers, al local on l’esplai Guai! de Palou desenvolupa la seva tasca setmanalment.

Al Domnigueo Formatiu del Sector Vallès Oriental, monitores i monitos dels esplais GEPA, el Botó i Guai! han participat de diverses formacions sobre excursionisme i sexualitat infantil, impartides per l’Escola Lliure el Sol. En aquestes, les monis van poder adquirir nous recursos per millorar qualitativament la seva tasca i compartir eines a partir del debat col·lectiu.

Després de les formacions, les participants del Domingueo Formatiu van generar un espai de cohesió per posar en comú el que havien treballat a les respectives formacions i les impressions que s’enduien. A més, van dinar conjuntament, fet que va permetre enfortir els vincles i les relacions entre els diferents esplais.

La tercera edició d’aquesta trobada formativa ja forma part de l’acomiadament de l’any al Vallès Oriental. Ara bé, el 2024 vindrà carregat d’activitats, començant per la Trobada d’Infants i Joves, que tindrà lloc al febrer.