Barcelona

Des del curs 2022-2023, els esplais que es troben a la ciutat de Barcelona s’organitzen en tres sectors diferents:

  • Barcelona Sud: El Sector Barcelona Sud es va fundar a l’AGO de l’any 2022, on es va aprovar la dissolució del Sector Barcelona i la creació de tres nous sectors, separats per districtes i/o barris. Aquest Sector engloba 9 esplais del districte de Sants-Montjuïc, del barri de l’Esquerra de l’Eixample, Sant Antoni (Eixample) i Les Corts (Les Corts). Hi participen unes 150 monitores i 650 infants i joves. La seu del Sector coincideix amb la seu d’Esplac (C/ Avinyó 44, 2a planta). El Sector realitza la gran majoria d’activitats conjuntament amb els altres sectors de la ciutat.
  • Barcelona Nord-Est: El Sector Barcelona Nord-Est es va fundar a l’AGO de l’any 2022, on es va aprovar la dissolució del Sector Barcelona i la creació de tres nous sectors, separats per districtes i/o barris. Aquest Sector engloba 9 esplais del districte de Nou Barris, Horta-Guinardó, Sant Martí i del barri del Fort Pienc (Eixample). Hi participen unes 140 monitores i 470 infants i joves. La seu del Sector coincideix amb la seu d’Esplac (C/ Avinyó 44, 2a planta). El Sector realitza la gran majoria d’activitats conjuntament amb els altres sectors de la ciutat.
  • Barcelona Oest:  El Sector Barcelona Oest es va fundar a l’AGO de l’any 2022, on es va aprovar la dissolució del Sector Barcelona i la creació de tres nous sectors, separats per districtes i/o barris. Aquest Sector engloba 7 esplais del districte de Gràcia, Sarrià-Sant Gervasi i del barri de Les Corts (Les Corts). Hi participen 150 monitores i 600 infants i joves. La seu del Sector coincideix amb la seu d’Esplac (C/ Avinyó 44, 2a planta).  El Sector realitza la gran majoria d’activitats conjuntament amb els altres sectors de la ciutat.

Actualitat del sector

Equip General del Sector Barcelona 2020-2021

Mariona Olivella
molivella@esplac.cat

Gerard Gutiérrez
ggutierrez@esplac.cat

Laura Muñoz
lmunoz@esplac.cat

Edu Ballesteros
eballesteros@esplac.cat

Didac Roig
droig@esplac.cat

Bernat Riu
briu@esplac.cat

Llista dels esplais del sector BARCELONA