Les inscripcions, que es poden realitzar a través de l’EsplacNet, es tancaran el proper 3 d’abril a les 23:59

Un dels principals objectius de la Monifesta’t és crear espais formatius on les monis puguin compartir experiències, recursos, bones pràctiques i nous aprenentatges.

La Monifesta’t començarà dissabte 17 d’abril al matí amb l’arribada de les participants, que s’inscriuran i trobaran diferents activitats on poder conèixer les monis dels altres esplais i sectors geogràfics.

La tarda de dissabte serà el moment en que les monis participaran a 2 dels 30 espais formatius proposats. Tallers, xerrades, formacions, debats i intercanvis d’experiències dels temes què més motiven als esplais: gènere, consum responsable, campaments, colònies, rutes, organització, educació emocional… i moltes sorpreses més!

A la nit, ens carregarem d’energia amb el concert de Thug Live Band i la PD Ketzy, per poder llevar-nos l’endemà amb un gran esperit reivindicatiu: ”Juntes construïm el present, som monis imparables” i cal fer-ho saber!

El passat diumenge 20 d’abril vam tancar la primera fase amb més de 550 persones inscrites! Ara és el moment per a que totes les monis ja inscrites entreu de nou a EsplacNet per escollir les activitats formatives que voleu fer. Si us vau despistar, encara sou a temps d’inscriure-us (sense opció a samarreta). Les inscripcions es tanquen el 3 d’abril a les 23:59h!

Podeu inscriure-us a l’EsplacNet, la intranet dels esplais, on trobareu el formulari a l’apartat de Trobades, accedint amb el vostre nom d’usuari i contrasenya. Si sou socis i sòcies col·laboradores d’Esplac, podeu inscriure-us a través d‘aquest formulari!

Recordeu també que tots aquells que us heu apuntat a l’organització, ens trobarem a Berga el proper diumenge 3 d’abril per a fer una visita als espais, repartir-nos tasques i organitzar-nos per a tenir-ho tot a punt per la trobada el 16 i 17 d’abril!