Esplac té 3 places per assistir al seminari European Falcon Network – Society is ours. Amb l’esclat de la pandèmia va haver de posposar-se i ara s’ha adaptat al format telemàtic per tal d’aconseguir els seus objectius!
El seminari “European Falcon Network – Society is ours”, organitzat per l’IFM-SEI, tractarà sobre la importància del voluntariat, la societat civil i la participació democràtica dins de la Unió Europea. En un temps en que la precarietat és el pa de cada dia i el jovent ho té més difícil per implicar-se i destinar hores a projectes de voluntariat quan amb prou feines té hores per treballar, estudiar o fer la seva vida. Aquesta precarietat afavoreix l’individualisme i la competitivitat; un terreny idoni per aquells poders que volen acabar amb l’associacionisme i la implicació de la societat civil.
.
Així doncs, en aquestes jornades internacionals es tractarà de compartir i identificar mètodes que promouen el compromís social i la defensa dels drets fonamentals a través del voluntariat, la participació democràtica i la implicació de les joves i infants en les organitzacions d’educació no formal. Per fer-ho s’han preparat sessions virtuals així com també un petit treball previ que cadascú pot fer a casa seva.
Si voleu més informació sobre la planificació del seminari (horari, sessions, tallers…) o teniu qualsevol qüestió, no dubteu en enviar un correu a internacional@esplac.cat.
.

DATES:
Noves dates: del 10 al 13 de desembre.

PARTICIPANTS:
De quins països hi haurà participants? Àustria, Finlàndia, Eslovènia, el Regne Unit, Bèlgica i Catalunya!

INSCRIPCIONS:
Si vols participar-hi, envia un correu a internacional@esplac.cat abans del 30 d’octubre del 2020.