La formació es farà del 21 al 28 d’agost i està subvencionada per a 5 monitores d’esplais d’Esplac

Educació com a arma per lluitar contra el racisme i l’exclusió, es el lema que pren aquest estiu la Summerschool, la formació que el Centre Kurt Löwenstein organitza cada estiu.

L’objectiu serà aprofundir en aquesta temàtica, per discutir sobre quines són les influències que tenen els estereotips i els prejudicis, quines són les diferents cares que pot tenir el feixisme, el discurs de l’odi i les ideologies de la dreta extremista; analitzar l’impacte de les dones en les associacions de l’extrema dreta i reflexionar sobre les respostes que es poden donar des de l’educació pe fer front a aquestes tendències creixents en les nostres comunitats,

El Centre Kurt Löwenstein és una entitat de formació vinculada als Die Falken, els nostres socis alemanys, que també organitza la Winterschool, a les vacances d’hivern, i la Queer Easter, per les de primavera.

En aquesta formació sereu 50 participants de diferents entitats de l’IFM-SEI, de YES i de YUSI, dels quals 5 han de ser d’Esplac. Si no has fet mai una formació o seminari internacional, aquesta pot ser la teva oportunitat per estrenar-te!

Podeu inscriure’us fent clic aquíTeniu fins al 8 de juny!

INFO PRÀCTICA

Dates: del 21 al 28 d’agost del 2016

Lloc: Werftpfuhl, 30km de Berlin

Quota d’inscripció: 50 euros

Subvenció: es retorna el 70% del cost dels desplaçaments

Places: 5 per Esplac

Més informació i preguntes: internacional@esplac.cat