Les jornades, organitzades per la Comissió Reduint Petjada, es celebraran a l’octubre de 2017 i la votació de temes està oberta fins el 30 d’abril

Com cada any, la Comissió Reduint Petjada, formada per monitors i monitores dels esplais, ja està començant a organitzar les que aquest any seran les IV Jornades Ambientals. Aquestes jornades pretenen ser un espai formatiu per als esplais que els serveixi per poder aprofundir sobre com tractar qüestions de sostenibilitat ambiental amb els infants i joves. Podeu llegir en aquesta notícia un resum de la tercera edició de les Jornades Ambientals de 2016, en què el tema principal va ser la sobirania alimentària

De cara a aquest any, la comissió ha volgut comptar amb la participació dels esplais per a decidir el tema de les properes jornades que se celebraran a l’octubre de 2017. En primer lloc, la comissió vol recollir durant aquest més d’abril (fins el 30 d’abril!) propostes de temes que els esplais sentin la necessitat de treballar. Per poder fer això heu d’enviar un correu a comissioreduintpetjada@esplac.cat indicant quin és el tema en el qual voldríeu aprofundir a les properes jornades.

Un cop la comissió hagi rebut les propostes, recollirà aquells temes més proposats i de més interés per als esplais i obrirà –durant les dues primeres setmanes de maig -un procés de votacions a a l’EsplacNet, la intranet d’esplais i monitores i monitors.

D’aquesta manera, la comissió pretén fer unes jornades tant a la mida dels esplais com sigui possible i adaptant-se a aquelles temàtiques que més motiven a les monitores!