Fem formació específica sobre la interculturalitat a l’esplai

El projecte d’Inclusió i Diversitat vol promoure la consciència i la implicació dels esplais vers el nostre entorn. Pretenem crear una xarxa de coneixements i reflexió a l’abast dels esplais i de les monitores per tal de crear models de desenvolupament de sensibilitat vers la diversitat.

Un dels objectius del projecte és que els esplais siguem conscients de la realitat que ens envolta i puguem arribar a ser una entitat representativa del teixit social, apropant-nos a totes les realitats i expressions socioculturals que ens són properes.

És per això que us animem a participar de les trobades sobre INTERCULTURALITAT que realitzarem durant aquest curs. Tindran una durada de dues hores i comptarem amb el suport i acompanyament del grup de recerca ERDISC de la UAB (al Somesplai podem trobar una entrevista a l’Edgar Iglesias, referent del grup de recerca).

Realitzarem 4 trobades amb la següent estructura:
– 1ª trobada de formació 5 FEBRER: Presentem el projecte i els seus fonaments, avancem en continguts i ens emportem les primeres eines de treball!
– 2ª trobada de formació 11 MARÇ: recollim allò que haguem treballat i discutit als esplais per seguir avançant
– 3ª trobada de formació 13 MAIG: Ens seguim formant i valorem els primers resultats!
– 4ª trobada de formació 10 JUNY: Tanquem el procés. Discutirem, valorarem i ens plantejarem com continuar amb el treball dins l’esplai!

L’hora i el lloc de la trobada s’enviarà directament als esplais interessats; valorarem fer la convocatòria en funció dels esplais assistents! Si estem interessades en participar d’aquest procés o venir a la primera trobada per veure Què és això!?, hem de confirmar assistència abans del 15 de gener a barcelona@esplac.cat. També podem escriure al mateix correu per demanar més informació!