Aquest seminari, que es realitzarà del 13 al 20 de novembre a Estrasburg, oferirà l’oportunitat d’aprendre com fer que els esplais siguin més inclusius.

Fer de l’esplai un espai educatiu per a tots i totes, sense barreres de cap tipus, i que atragui i aculli a infants i joves sense distinció és un desig que solen expressar tant els esplais com altres entitats d’arreu. Per això, l’IFM-­SEI, la plataforma internacional d’organitzacions que treballen pels drets dels infants i de la que Esplac forma part, ens proposa aquesta oportunitat formativa centrada en l’inclusió com a eix temàtic, posant èmfasi en la diversitat funcional i els drets dels infants.

Amb el títol «All in – creating inclusive and empowering spaces for all» es presenta aquest seminari internacional en el que s’espera una participació de 30 monitors i monitores d’arreu del món.

Cada any, monitors i monitores de diferents esplais d’Esplac aprofiten l’oportunitat d’assistir a un Study Session de l’IFM-SEI, activitat que aquesta plataforma co-organitza amb l’ENIL (European Network on Independent Living), en partenariat amb el departament de Joventut del Consell d’Europa.

Feu un cop d’ull aquí per conèixer amb més profunditat el programa de formació i aquí per resoldre dubtes.

Pots inscriure’t omplint aquest formulari. Teniu fins al 10 de juliol a les 23:59

Informació pràctica

  • Dates: del 13 al 20 de novembre de 2016
  • Lloc: European Youth Center, Estrasburg
  • Quota d’inscripció: 50 euros (inlou allotjament, transport, àpats i formació)
  • Places: 1 o 2 places per Esplac
  • Més info i preguntes: internacional@esplac.cat