Com estem organitzant el desenvolupament de les ciutats? Cap a on anem? Què passa amb la privatització d’espais i béns públics? La Summer School 2019 es titula “Whose city is the city”.

El Centre Kurt Löwenstein, entitat de formació vinculada als Die Falken, d’Alemaya, obre convocatòria pel seminari internacional d’estiu que tindrà lloc del 21 de juliol al 28 de juliol 2019, prop de Berlín.

Aquest any presenten un tema molt innovador: l’organització i desenvolupament de les ciutats des d’una perspectiva social.

Des de fa uns quants anys els lloguers/preus dels habitatges no paren de créixer i produeixen el que s’anomena la gentrificació. Les persones amb ingressos més baixos sovint queden marginades i apartades. Veiem la privatització de béns públics, transports, subministrament d’electricitat i aigua….  Alhora, què passa si es privatitzen àrees públiques com places i es regulen “comportaments socials” i altres formes d’expressar-se o es prohibeixen? I fins i tot, passen a ser penalitzades? Quin impacte té tot això pels joves? Com volem les ciutats i les àrees públiques? Com podem aconseguir un desenvolupament de la ciutat que compleixi els interessos de moltes i no de poques?

Si, com a monis d’Esplac creieu que us pot ser interessant i en teniu ganes, no dubteu en inscriure-us AQUÍ. Pot ser una experiència molt profitosa tant per vosaltres com pels vostres esplais.

Informació Pràctica:

Dates: 21 de juliol al 28 de juliol del 2019.
Lloc: A la seu del centre Kurt Löwenstein (prop de Berlín).
Places per Esplac: 5 persones
Cost: 70 euros per participant (allotjament i manutenció)
Subvenció: 275 euros per participant
Inscripcions: Cal omplir aquest formulari
Més informació: Aquí podeu trobar tota la informació necessària i també podeu anar al esdeveniment del Facebook
Contacte:  internacional@esplac.cat – 933026103