Fins el 30 d’agost, l’ASSAC estarà obert i podreu entrar-hi com sempre per fer les valoracions de les vostres Activitats de Campaments, Colònies o Rutes, penjar o cercar recursos al Banc de Recursos o afegir-hi les vostres memòries dels Projectes de Curs i de Campaments, Colònies o Rutes.

Del 31 d’agost al 6 de setembre, l’ASSAC romandrà tancat . Durant aquella setmana, no podreu accedir a la intranet. Si teniu algun dubte o consulta urgent, podeu contactar amb les tècniques del vostre sector, però si teniu valoracions pendents de fer o projectes per pujar, us haureu d’esperar uns dies per a poder-ho fer.
A partir del 7 de setembre, obrirem la nova intranet, i aleshores ja podreu fer tot allò que fèieu a l’ASSAC en començar el curs: afegir les dades dels participants i quin serà l’equip de monitors i monitores per al curs 15/16, fer les valoracions i/o les Memòries de les vostres activitats de Campaments, Colònies o Rutes o modificar dades del vostre esplai.
A principis de setembre anirem explicant-vos les funcionalitats i novetats de la nova eina. I desvetllarem també el nom! Estigueu atentes! De moment, us deixem amb aquesta misteriosa imatge del nou disseny, per anar fent boca.
20150728_nova_intranet