La Secretaria Tècnica i l’Equip de Coordinació d’Esplac han marxat de tancada a Els Hostalets de Pierola per a continuar treballant en el curs 2022-23.

El divendres 14 d’abril la Secretaria Tècnica (ST) van marxar a Can Roviralta (Els Hostalets de Pierola) per començar la seva tancada de cohesió i formació. Durant el matí l’equip va aprofitar per fer una formació sobre Gestió de conflictes i lideratge, dinamitzada pel Col·lectiu Posidònia. Durant la tarda, l’ST va gaudir d’un espai de cohesió i al vespre s’hi va unir l’Equip de Coordinació (Equico).

Dissabte al matí, aprofitant l’espai compartit entre l’ST i l’Equico, es va treballar al voltant de l’atenció personalitzada als esplais. L’espai va servir per reflexionar sobre les visites d’estiu a Colònies, Campaments i Rutes, així com sobre el retorn de projectes que les Coordinadores de Projectes (CPS) fan als esplais. Van sorgir reflexions i propostes molt interessants, ben aviat rebreu informació d’algunes novetats!

Després d’un dinar conjunt, l’Equico es va quedar a Can Roviralta per seguir amb la seva tancada, durant la qual han continuat treballant en els objectius d’Esplac per al curs 2022-23.