Del 8 al 17 d’abril, un grup de 15 joves d’Alemanya (d’entre 17 i 20 anys) de l’entitat Die Falken Berlin, estarà per Barcelona realitzant un projecte internacional.

Quan el grup de joves de l’entitat Die Falken de Berlin va decidir venir a Barcelona per vacances de primavera (Setmana Santa) van contactar amb Esplac molt motivades per realitzar alguna activitat o trobada amb un esplai. La seva idea és fer una activitat lúdica a l’aire lliure una tarda, visitar el local d’algun Esplai i xerrar, compartir experiències de diferents realitats socials i polítiques, conèixer Barcelona i voltants, etc. El grup estarà allotjat al centre de Barcelona i volen a trobar un moment del dia 10, 11 o 12 d’abril per poder trobar-se amb un grup de joves d’algun esplai.

Voleu tenir l’oportunitat d’acollir aquest grup de joves i organitzar alguna activitat conjunta? Les experiències internacionals ens donen la possibilitat de conèixer a altres joves, tenir nous contactes per fer activitats internacionals en un futur, passar una estona diferent, aprendre coses noves i ampliar la mirada intercultural i internacionalista!

A més a més, és una activitat internacional senzilla i sense cost que us pot obrir nous camins i horitzons!

Si voleu trobar-vos amb aquest grup internacional, no dubteu en contactar amb internacional@esplac.cat