Des d’avui i fins el 28 de març (Termini ampliat al 6 D’ABRIL a les 23:59h) podeu presentar les vostres propostes!

El concurs de cartells “Els esplais fem l’estiu” dóna el tret de sortida a la campanya que porta el mateix nom i que consisteix en donar a conèixer els campaments, colònies i rutes que els esplais fem a l’estiu. Aquesta campanya té el doble objectiu de visualitzar el volum d’activitats i, alhora, poder oferir places obertes a nous participants.

Al concurs us podeu presentar tant individualment, estigueu o no vinculats a l’esplai, com en grup. Podeu presentar un treball per grup d’edat. Abans de posar-vos-hi, però llegiu atentament les bases del concurs.

Teniu fins el 28 de març per presentar els vostres treballs!

Enguany la novetat és que el cartell guanyador servirà per promocionar les activitats d’estiu, però també la resta de campaments, colònies i rutes que els esplais fem durant altres èpoques de l’any. És per això que necessitarem que presenteu dues versions del cartell, una primera que inclogui la frase “Els esplais fem l’estiu”, com en altres edicions, i una altra sense aquest text, de manera que cada esplai pugui posar-hi la frase que s’adequï més a la seva activitat de primavera o d’hivern.

Els cartells presentats els podreu veure i votar a través de l’EsplacNet entre el 10 i el 28 de març. El cartell més votat, serà el guanyador i en podreu demanar còpies impreses com a recurs per difondre els seus campaments, colònies i rutes d’estiu dels esplais. L’autora o l’esplai guanyador s’endurà material d’acampada com a obsequi.

Us hi animeu a participar?