Després de dos anys afectats per la pandèmia, el Sector Baix Besòs va poder celebrar una meravellosa Trobada General de Sector i Trobada de Joves plena d’energia i bons records.

Els esplais de Santa Coloma de Gramenet i Badalona es van reunir el passat cap de setmana (28-29 de maig) per a celebrar la Trobada General de Sector (TGS) i la Trobada de Joves (TJ). L’esplai Puigcastellar, juntament amb el Diplodocus i el Xirusplai, van poder gaudir de dos dies plens d’energia, festa i molta cohesió. La TGS i TJ va comptar amb una participació gairebé 150 infants i joves.

La trobada es va realitzar a l’escola Torre Balldovina situada a Santa Coloma de Gramenet. Les monitores ja feia mesos que ho preparaven amb moltes ganes, després d’haver-la ajornat al març per problemes tècnics. Monis i EGS conclouen que no podria haver sortit millor!

Cares pintades, guerra d’aigua, joc de nit… entre d’altres! L’energia de l’esplai es va respirar durant tot el cap de setmana entre aquelles quatre parets. Què és el lleure, sinó compartir experiències, maneres de funcionar, anècdotes, jocs i molt d’aprenentatge?