Recordeu la Revista Tercer Segona? El curs passat hem tingut la revista d’Esplac al congelador, però enguany ens hi tornem a posar amb noves idees i molta energia!

Per això volem formar un nou Consell de Redacció que s’encarregui de dinamitzar-la, proposar temàtiques, escriure una mica i, en definitiva, fer entre totes un nou Tercer Segona que ens agradi i que promogui el debat sobre els temes que més ens interessen als esplais.

Tots i totes les monitores esteu convidades a participar-hi! No cal que sigueu periodistes, només cal que us agradi debatre sobre l’esplai, escriure (en el vostre bloc, al vostre diari o en un post-it!), entrevistar-vos amb persones interessants, fer fotografies, dissenyar la revista del vostre esplai (les samarretes o els cartells…) i sobretot, només cal que us motivi el projecte!

La primera reunió serà el proper dimarts 30 d’octubre a les 19:30h a Avinyó, 44 (Barcelona). Comencem de nou, així que imagineu-vos com voleu que sigui el proper Tercer Segona i porteu moltes idees! Si voleu apuntar-vos-hi, confirmeu la vostra assistència a comunicacióesplac.cat, us hi esperem!