El Sector Bages, Berguedà i La Cerdanya (BBC) aplega prop de 300 persones a les trobades per grups d’edat a Manresa.

L’inusual calor primaveral del primer cap de setmana de febrer ha permès als prop de 300 infants, joves i monis gaudir a l’aire lliure de totes les activitats proposades per conèixer, compartir i divertir-se amb altres esplais del territori.

Les monitores i monitors de cada franja d’edat s’han autogestionat per preparar un total de cinc trobades repartides entre matí i tarda: Petits/es, Mitjans/es, Grans, Súpers i Joves. La majoria d’aquestes han tingut lloc al Parc de l’Agulla de Manresa, un espai verd ideal per aquest tipus de trobades, amb un llac, arbres, gespa i molt d’espai per a córrer i jugar. La resta han tingut lloc a diverses places i parcs del centre de Manresa.

A les trobades no hi ha hagut un centre d’interès o fil conductor comú, però a totes s’ha prioritzat la coneixença i la cohesió dels infants i joves dels diferents esplais, per a compartir experiències i realitats similars que donin sentit a la tasca dels esplais.

Després d’un cap de setmana tan intens, el sector i els esplais continuen treballant amb la mirada posada ja en la Trobada General de Sector de l’últim cap de setmana d’abril!