La Common Ground’22, el campament internacional organitzat per  l’IFM-SEI, serà del 29 de juliol al 8 d’agost de 2022 a Kelmarsh Hall, Regne Unit

L’estiu de 2022 es durà el campament internacional de l’IFM-SEI, la Common Ground, i tindrà una durada de 10 nits, del 29 de juliol al dilluns 8 de d’agost de 2022. Aquest campament, que espera arreplegar entre 2.000 y 3.000 personas, està organitzat per Woodcraft Folk i comptarà amb membres de diferents organitzacions de tot el món, entre elles Esplac. Així doncs, si ets una esplai i estàs interessat en anar a la Common Ground’22 amb alguns dels teus grups d’edat, aquesta informació t’interessa!

Des d’Esplac estem començant a engegar motors en la preparació de la Common Ground’22 i és per això que us responem un seguit de preguntes que us poden interessar si us esteu plantejant anar a la Common Ground’22!

Què és la Common Ground?

Un campament internacional de l’IFM-SEI on es reunirant milers d’infants i joves de tot el món durant deu dies de campament, cooperació i amistat!

Quan serà la Common Ground?

Del 29 de juliol al dilluns 8 de d’agost de 2022

On serà la Common Ground?

A Kelmarsh Hall, Regne Unit

Qui hi pot participar?

Qualsevol esplai d’Esplac pot participar i heu d’enviar un correu dient que esteu interessats a internacional@esplac.cat. 

Més informació: Nova reunió informativa: Dijous 20 de gener, 17 h (podeu unir-vos al grup de WhatsApp).  També trobareu tota la informació necessària a la pàgina web de la Common Ground!