El proper mes de juliol, tenim l’oportunitat de treballar el tema de la creativitat en aquesta formació en la que hi haurà participants de Bulgària, Romania, Itàlia, Grècia, Croàcia, Estonia, Macedònia, Eslovènia i Catalunya.

El Youth Centre of Dravinja Valley, amb qui ja vam col·laborar pel projecte «Hours of intercultural dialogue», ens va tornar a proposar un projecte i vam acceptar ja que ens va semblar un tema molt interessant: la creativitat!

Ja sabem que a l’esplai intentem que les activitats que fem amb els infants siguin divertides i creatives, però… ens hem aturat mai a pensar què és la creativitat i quins beneficis concrets té en contextos educatius amb infants? Aquesta formació internacional que porta per nom School of Creativity, profunditzarà en els fonaments psicològics i pedagògics de la creativitat quan eduquem amb infants, es reflexionarà sobre com afecta en la comunicació i el comportament, s’aprendran mètodes i tècniques per treballar-hi des de l’educació no formal i s’intercanviaran experiències entre participants.

El projecte ha estat aprovat pel programa Erasmus + i ara ja tenim l’oportunitat d’inscriure’ns-hi dues monis d’Esplac. Com sempre, farem una convocatòria interna per garantir els criteris de selecció de formacions internacionals.

Info pràctica:

Dates: 16 – 23 de juliol

Lloc: Youth Hostel Celje, Eslovènia

Places: 2

Cost de la formació: 0 euros.
La subvenció cobreix despeses d’allotjamenti manutenció.

Transport: es reemborsarà el cost del viatge
fins a un màxim de 275 euros.

Termini: 28 de maig

Per inscriure’t, fes clic AQUÍ

Més informació AQUÍ