Voldries formar part de l’equip internacional que realitza les formacions a la casa Kurt Löwenstein (Berlín)? És el moment!

El Centre Kurt Löwenstein de l’entitat SJD-Die Falken d’Alemanya és l’entitat que organitza la Summer School, la Winter School i la Queer Easter, entre altres activitats. Fa més de 20 anys que organitza tot tipus de seminaris que fomenten la reflexió, l’activisme i la solidaritat internacional amb l’objectiu de transformar la societat.

Actualment estan creant un nou grup de persones formadores que seran les que facilitaran les futures activitats de la casa (Winter school 2019-2020) i han organitzat un training course especial per aprendre com dissenyar i dinamitzar processos educatius en un entorn internacional. Està obert a totes les persones interessades en el tema.

Quan? del 5 a l’11 d’octubre 2019

On? Kurt Löwenstein Education Centre, a prop de Berlín (Alemanya)

Qui? Participants de IUSY, YES i IFM-SEI

Idioma de treball? Anglès.

Cost? 70 euros per persona participant + vols. Hi ha reemborsament de vols depenent de les persones que Esplac enviï però pot arribar als 100 euros per persona màxim. Per més informació contactar amb internacional@esplac.cat

Termini de la inscripció? 20 setembre

Com m’inscric? Omplint el següent forumari

Dubtes i contacte:

– Esplac: Enviant un correu a internacional@esplac.cat o trucant al 933026103.

– Kurt Löwenstein Education Center: Contactar amb Jonas Gerber a j.gerber@kurt-loewenstein.de