Notícia editada! 16 de juny: nova data límit per a les inscripcions al training. 

Després de 8 anys d’experiència portant a terme cursos formatius a nivell internacional, amb participants d’esplais d’Esplac i amb organitzacions de diferents punts d’Europa i del Mediterrani, hi tornem!

Enguany, el tema del training d’Esplac és un punt clau de les entitats de tot arreu: el relleu a les organitzacions juvenils (Changeover: Generations in the Field of Youth Work) Com és l’estructura de la nostra organització? Quin rol prenem en tot aquest procés? Què passa quan un monitor o monitora deixa l’entitat? Marxa amb la persona tot el que ha aprés i feia a l’esplai? Tot això ens afecta i com ho treballem pren vital importància perquè l’entitat tiri endavant.

Com ho treballarem tot això des del 21 i fins al 30 de juliol? Doncs a través de dinàmiques, activitats de lleure i molt més!

T’hi apuntes? El marc on tindrà lloc és en una petita població del Baix Camp: Capafonts. Entorn de natura i familiar per treballar plegats en un dels temes que preocupa més a les entitats.

Anima’t a participar, si t’entens bé amb l’anglès, estàs en actiu a la teva entitat i tens entre 16 i 30 anys. Amb uns quants clics ja ets ben aprop de compartir experiències i continguts amb joves d’arreu d’Europa! Afanya’t, i apunta’t abans del 16 de juny!

Consulta més informació a la Call for participants

Inscriu-te aquí!