El dilluns 20 de maig obren les inscripcions pel Training Course, un intercanvi internacional a Navarra amb joves d’arreu d’Europa!

Com cada any, torna el Training Course d’Esplac, una activitat internacional que s’organitza als estius en el marc del programa Erasmus+. En l’edició d’enguany hi participaran joves d’entitats de Portugal (Rota Jovem i Associação para a Promoção Cultural da Criança), Itàlia (Arciragazzi), Finlàndia (NKK) i Navarra (Medicus Mundi). També comptarem amb l’Escola Lliure el Sol per l’equip de facilitadores.

Com a novetat d’enguany, el Training Course es farà a Aibar, un poblet a 30 minuts de Pamplona del 8 al 17 d’agost. La temàtica de l’intercanvi és la comunitat com a eina pel desenvolupament social, amb l’objectiu de treballar en projectes transformadors amb incidència social. Al llarg de la setmana es duran a terme tallers, debats activitats i reflexions envers la tasca de l’educació en el lleure en cadascuna de les entitats participants, incorporant la perspectiva de l’educació per la justícia global.

Quins són els objectius d’aquesta activitat?

Debatre i intercanviar experiències per a construir noves formes d’implicació i participació en les associacions d’educació no formal.

Involucrar persones joves per promoure una societat més inclusiva i justa.

Viure en primera persona un entorn intercultural, on aprendre a partir de les diferents experiències i bagatges personals.

Qui busquem?

4 monis o pre-monis d’entre 16 i 26 anys.

1 moni de més de 18 anys que sigui referent del grup.

Requisits per participar:

Ser membre actiu d’Esplac.

Capacitat per comunicar-se en anglès (serà l’idioma de treball).

Complir amb l’edat demanada.

Preu: Quota de 40€ (inclou allotjament, àpats, transport i tot el que es necessita per participar del training).

Com pots inscriure’t?

A partir de dilluns 20 de maig, a través de l’Era (a l’apartat Personal > Activitats).

Per a més informació, podeu enviar un correu a internacional@esplac.cat.

Training Course