Del 17 al 23 d’octubre el Centre Kurt Lowënstein (Berlín) organitza un training formatiu sobre educació no formal, l'”Education for social change”.

El Centre Kurt Löwenstein de l’entitat SJD-Die Falken d’Alemanya és l’entitat que organitza la Summer School, la Winter School i la Queer Easter, entre altres activitats. Fa més de 20 anys que organitza tot tipus de seminaris que fomenten la reflexió, l’activisme i la solidaritat internacional amb l’objectiu de transformar la societat

Per a l’organització és important que aquests trainings els preparin un equip de persones internacional que tinguin diferents perspectives i experiències, per tal de sumar i aprendre de les diferents realitats de cadascú. Aquest equip internacional està format per membres actius de diferents associacions. Es troben regularment i desenvolupen idees per a les trobades.

El seminari “Education for social change” està adreçat tant per aquelles persones que vulguin aprendre sobre els diferents temes que es treballaran així com també per aquelles que els agradaria poder formar part de l’equip del centre.

Es treballarà:

  • Idees i metodologia sobre l’educació no formal
  • Inclusió dels aspectes polítics i culturals a les activitats d’educació no formal
  • Coneixements d’educació socialista
  • Educació reflexiva i antidiscriminatòria

Quan?
Del 17 al 23 d’octubre de 2021

On?
Kurt Löwenstein Education Centre, a prop de Berlín (Alemanya)

Idioma de treball?
Anglès

Cost?
70 euros per persona participant + vols. Hi ha pot haver reemborsament de vols a confirmar amb l’organització de l’activitat.

Termini de la inscripció?
26 setembre

Per inscriure’t o demanar més informació: escriu un correu a internacional@esplac.cat