Aquest passat cap de setmana del 15 i 16 de març, els joves de l’esplai Bages-Berguedà hem estat de trobada a la casa de colònies de Clapers, a Avinyó. Hi hem participat un total de 19 joves i 9 monitors i monitores dels esplais Roques Albes, Vic-Remei i GEPS.

Ja fa 3 anys que al Bages-Berguedà vam crear una comissió amb l’objectiu de treballar el relleu dels i les joves de l’esplai en dues línies; per una banda dins del mateix esplai i, per l’altre, pensem que és una oportunitat per enfortir el relleu i la participació dins del Sector.

La comissió de joves s’encarrega de preparar les diferents accions que ens plantegem per a aquest grup d’edat. Una de les accions d’enguany era poder fer aquesta trobada, que fa tres cursos consecutius que es realitza, i una altra consisteix en tornar a participar a un campament internacional com a sector, igual que fa dos estius a Lituània.

Estem molt contentes que els joves dels esplais del sector s’hagin trobat. Ha sigut un cap de setmana ple d’activitats, dinàmiques i un espai de diversió i cohesió. El dissabte durant tot el dia vam estar fent jocs grans fins al moment de preparar el sopar. A la nit, vam fer guerra de cançons. Diumenge al matí, després d’un bon esmorzar, vam fer dinàmiques per reflexionar sobre la responsabilitat i el compromís a l’esplai, el relleu, el treball en equip i sobre el paper del monitor/a.

El sector veiem aquesta activitat com una eina molt valuosa, perquè a aquestes trobades els i les joves es reuneixen i treballen valors infinitament importants, com compartir i aprendre de totes nosaltres.

Ens tornem a veure ben aviat, joves!