Aquest curs, la Trobada de Monitores i Monitors del Sector Barcelona torna al format de casa de colònies. Celebrarem l’activitat el cap de setmana 12 i 13 de novembre, a la casa de colònies Artur Martorell (Calafell).

Un cop tancades les inscripcions, esperem reunir-nos 250 monitores per passar un cap de setmana amb formacions, obres de teatre i alguns espais de debat. Després de l’èxit de la paella del diumenge de la Trobada de Monis del 2015, aquest any repetim el format, així menjarem plegades abans de donar per finalitzada la Trobada.

Enguany tindrem 12 formacions paral·leles que responen a les necessitats formatives dels i les monitores. Alguns dels temes que treballarem seran el Gènere, Política a l’Esplai, Educació Ambiental, Educació Emocional i Inclusió a l’esplai. La comissió organitzadora de la Trobada està treballant de valent per poder realitzar una activitat de sector que respongui als objectius que ens hem plantejat:promoure la cohesió i coneixença dels esplais i monis del sector alhora que oferim formacions que responguin a l’interès dels mateixos.