Després d’un treball continuat des de mitjans del curs passat, la Trobada de Monitores del Sector Barcelona ja va agafant forma! La comissió ha agafat el projecte amb moltes ganes i motivació, procurant aconseguir el màxim de consens entre tots els esplais del sector a l’hora d’organitzar i gestionar aquesta activitat!

Donant resposta al Pla de Treball del Sector, la Trobada no la farem en una casa de colònies -com la Trobada del 2014 sinó en diferents espais del municipi de Caldes d’Estrac; aconseguint, així visibilitzar la tasca educativa dels esplais i aconseguir més reconeixement públic.

Per això és important seguir amb aquesta dinàmica fins el cap de setmana del 14 i 15 de novembre. En aquest mes i mig que ens queda, cal seguir treballant i recollint l’opinió de tots els esplais que hi participaran. Acabem de tancar un formulari on hem volgut recollir el màxim d’interès de les monitores i monitors dels esplais -de manera individual- respecte les formacions i tallers en els què ens agradaria participar durant la trobada.

A partir d’avui, 9 d’octubre, obrim inscripcions per la trobada, mitjançant un formularis que hem enviat als esplais de Barcelona per correu! Us podeu inscriure fins el 25 d’octubre!!

Enguany, tindrem formacions i sopar de germanor dissabte a la tarda-vespre. Com a novetats, farem activitats muscials a la nit! I el diumenge pel matí, crearem diferents espais autogestionats per les monitores del sector, amb tallers de circ i torneigs a la platja; tancarem la Trobada amb un dinar popular al mig del poble i amb una sobretaula amb moltes sorpreses!