Gairebé una trentena de monis es van trobar el darrer cap de setmana 14 i 15 de març a la casa de colònies Sant Marçal per realitzar la trobada de monis! La trobada va començar dissabte al matí amb uns quants jocs d’activació. Tot seguit, es va fer un vermut acompanyat d’un debat al voltant del càstig.

A la tarda es van realitzar les dues formacions. Per una banda, els monis van realitzar jocs, danses i cançons, amb les quals van aprendre nous recursos i eines… Preparats per portar-los en pràctica amb els infants i joves de l’esplai!

Mentrestant, l’altre part de l’equip de monitors/es estava assistint a la formació de coeducació, en què va generar-se debat, dubtes, intercanvi d’experiències i sobretot, van poder extraure idees per poder treballar-ho a l’esplai amb els més petits i petites.

Després d’un bon sopar, els i les EGS del sector van preparar un joc que van anomenar  la ruleta de l’esplai!

Per concloure la trobada, diumenge el matí, en diferents grups, es va parlar sobre diferents projectes en què el sector participa en els propers mesos: el CIM, la Trobada de Joves, l’Esplaiada…. Va ser un espai perfecte per què sorgissin un munt de idees i moltes ganes de tirar-ho endavant!