El proper 14 de març de 2014 tindrà lloc l’assemblea general ordinària del Moviment laic i progressista (MLP) i s’ha convocat tot seguit un espai de trobada d’entitats. Com sabeu, ens trobem en un moment de redefinició de l’MLP i de construcció del Moviment d’Educació Popular, i per això creiem que té sentit convidar a tots els esplais a participar d’aquest espai de trobada amb totes les entitats de l’MLP adreçat a totes les persones que en formem part (caps, monis , activistes, dirigents…).

El programa de la trobada és el següent:

– 19:00: Espai de compartir projectes de les associacions en relació a l’Educació Popular.

– 19:30: Grups de debat i discussió:

  • Educació Popular: Què és l’Educació Popular? Què no és Educació Popular? Quins valors defineixen el nostre model d’Educació Popular? En aquest enllaç podreu trobar les conclusions de la trobada de juny: http://mlp.cat/uploads/content_file/filename/Conclusions_Trobada_General_cap_al_MEP.pdf
  • Voluntariat associatiu: Sovint quan es parla de voluntariat s’obvia el model de voluntariat majoritari a les assoc iacions, el nostre, en el que els i les voluntàries som qui dirigim l’entitat. S’està a punt d’aprovar la llei del voluntariat i crèiem interessant debatre i elaborar discurs entorn quin és el nostre model de voluntariat per poder reivindicar-lo.

Tindrà lloc al Casinet d’Hostafrancs (c/Rector Triadó 53, Barcelona) i us podeu inscriure on-line.

En aquesta nova etapa que enceta el moviment cal que l‘eix prioritari de treball sigui compartir i consensuar la definició del Moviment d’Educació Popular, entre les entitats membres de l’MLP i aquelles amb qui compartim horitzó, com l’Associació de Mestres Rosa Sensat i tants d’altres. Així com també redefinir els espais de trobada entre les entitats al si de l’MLP per generar noves dinàmiques de treball i seguir treballant perquè l’MLP sigui l’altaveu de les entitats que el formem part.

Qualsevol dubte o aclariment restem a la vostra disposició. Comptem amb vosaltres!

Foto: eldiario.es