El passat cap de setmana 15 i 16 de març, el sector Vallès va viure l’activitat mes important del curs; la Trobada General del Sector, que va comptar amb la presència dels esplais La Clau d’Ulele, L’Eixam, Egara, Botó, Farfalla, GEPA, Gatzara, Bonaire i l’Equip General del Sector.

Dissabte al matí, des de punts diferents, amb més o menys entrebancs i rutes d’autocar, 287 infants i 61 monitors i monitores es van trobar a Rubí amb l’objectiu de compartir part del seu temps, coneixent a gent nova, tot jugant i aprenent de manera conjunta.

Va ser un cap de setmana rodat, amb moltes ganes, il·lusió i motivació per part dels esplais participants i la comissió organitzadora, que va fer una tasca excel·lent.

Dissabte a la tarda el vam dedicar a fer jocs per grups d’edat separats. Va ser el diumenge quan ens vam ajuntar totes i tots i vam fer un cercavila per la ciutat, tornant a mostrar l’energia de l’esplai a la societat en general. L’ambient va estar ple d’emocions positives i somriures contagiosos, amb moltes anècdotes i moments inoblidables.

Volem agrair a tots els esplais la seva participació i el bon ambient que entre totes i tots vam crear. També volem agrair a l’ajuntament de Rubí les facilitats donades per acollir la Trobada i la paciència de les seves tècniques davant algunes descoordinacions que vam tenir els i les monitores.

Satisfets amb la feina feta i preparant-nos ja per la Monifestat; V de Vallès!