Es recupera la regularitat de l’activitat amb més participació de l’any al Vallès Oriental, amb més forces que mai i amb la participació de tots els esplais del Sector.

El cap de setmana del 21 i 22 de gener, més de 300 infants i joves i més de 90 monitores i monitors dels esplais del sector Vallès Oriental s’han trobat a l’escola Can Cladellas i a l’Espai Jove l’Escorxador del municipi de Palau-solità i Plegamans.

Després d’uns mesos de preparació s’ha realitzat finalment l’activitat més forta de l’any, on hi han participat infants i monitores i monitors dels esplais Bruixes i Bruixots, El Botó, El Refugi, GEPA, Guai i Santa Eulàlia, juntament amb totes les membres de l’Equip General del Sector.

La trobada ha començat el dissabte 21 de gener a l’escola Can Cladellas, on s’ha passat a l’acció realitzant un seguit de jocs i dinàmiques per tal d’establir un primer contacte entre les participants. Durant tot el cap de setmana han pogut compartir espais per jugar i aprendre al voltant d’un centre d’interès dinamitzat per les monitores del Sector. 

Les joves es van desplaçar cap a l’Escorxador on van poder escollir un seguit de formacions (teatre, autodefensa, educació emocional i més), dinamitzades per les monitores i monitors dels esplais, de les quals van gaudir tota la tarda.

L’activitat va culminar amb una fideuà col·lectiva al pati de l’escola i una valoració conjunta de l’estada. Participants i monitores i monitors han valorat molt positivament poder seguir realitzant aquesta activitat per consolidar el Sector any rere any. Ja pensen en retrobar-se a la propera activitat d’aquí a unes setmanes… la Monitrobada!