Aquest passat 9 de Febrer, uns 200 infants i monis provinents dels esplais del Maresme van fer la ja gran esperada Trobada d’Infants al Parc Xinesta de Vilassar de Mar.

Després d’uns intensos mesos de preparació per fi va arribar la trobada que tots els infants estaven esperant. A les 10 del matí cares plenes d’il·lusió i alegria omplien el Parc Xinesta de Vilassar de Mar i ben aviat ja es van posar a l’acció. Un matí ple d’activitats i proves els va donar la benvinguda i va permetre que els diferents esplais es coneguessin i divertissin tot junts. Però a la tarda es van endur una desagradable sorpresa; van saber que el parc estava en perill de destrucció: una empresària tenia pensat construir-hi una gran fàbrica contaminant en contra de la voluntat d’infants del la vila. Però no es van resignar davant d’aquesta injusticia, fent valer els seus drets amb una performance plena de colors van evitar que el parc desaparegués. I per celebrar-ho, res millor que un bon berenar amb coques acabades de sortir del forn de Vilassar.

Així doncs, un curs més, els infants del maresme han tingut l’oportunitat de conèixer-se i passar-ho d’allò més bé, i fer que el Maresme sigui una mica més lliure i tropical!