El passat cap de setmana 15 i 16 de març, el sector Vallès va fer la Trobada Jove del Sector, on van participar els esplais de El Botó, Sarau, Pica-Roca, Gatzara, El Piolet, Bonaire, Clupi, Eixam i un membre de l’Equip General de Sector. En total, hi van participar 95 persones entre joves i monis.

Dissabte al matí, diverses rutes de busos van portar-nos fins al CEIP Can Cladelles de Palau Solità i Plegamans. Abans de dinar vam fer un joc de coneixença. A la tarda es van fer diverses formacions:

Al taller de Circ els joves van poder aproximar-se a aquest món. Van fer malabars, xanques, corda elàstica… Al taller de defensa personal, vam poder descobrir petits trucs de defensa per si mai ens trobem en cap problema. També es va fer una formació sobre consum responsable, on els joves van poder compartir amb una regidora de l’Ajuntament de Palau Solità i Plegamans les seves inquietuds sobre el món de les drogues.

Finalment, també es va oferir una formació sobre adolescència i identitat que buscava reflexionar sobre les diverses preguntes que tenen els joves sobre gènere, sexe, problemes a l’escola, amb amistats, famílies, entre d’altres.

Volem agrair a tots els esplais la seva participació i el bon ambient que entre totes i tots vam crear.

També volem agrair a l’ajuntament de Palau Solità i Plegamans les facilitats donades per acollir la Trobada. La cessió d’espais públics va abaratir molt el cost de l’activitat. Només ens queda dir que tots i totes juntes fem vibrar l’energia de l’esplai, contagiant-la allà on anem. Per moltes trobades mes, amb mes èxits i moments de goig; V de Vallès!
@energiavalles