Aquest cap de setmana les i els joves del Baix Llobregat s’han trobat a La Palma de Cervelló per gaudir d’una acampada al Pla de Sant Joan, una activitat que comença a ser una tradició anual!

Dissabte a la tarda es va establir un punt de trobada comú per tots els esplais, a Molins de Rei, i vam pujar juntes cap a La Palma. Allà vam anar caminant, carregades amb motxilles, tendes i molta il·lusió cap al terreny d’acampada on vam berenar totes juntes, jugant, i finalment vam plantar les tendes.

Després de fer diferents activitats per trencar el gel i conèixe’ns millor, de sopar i tenir una estona de temps lliure també vam fer joc de nit i vam posar música per gaudir a la muntanya de la companyia de totes les que van venir.

Diumenge vam haver-ho de deixar tot recollit ben d’hora perquè compartíem l’espai i vam dedicar el matí a fer tallers de teles, d’street-art i rap.

Abans de dinar vam tornar a agafar els autobusos per baixar a Molins on cadascú va agafar el transport que li tocava per tornar a casa.

Les trobades de joves ens encanten i creiem que és una de les activitats més potents i que més hem de fomentar perquè així les i els joves del sector es van coneixent, van fent vincle i anem preparant el relleu del sector. A més,  la comissió encarregada de preparar aquesta activitat ha vetllat amb molta motivació per a que les activitats siguin engrescadores per a totes les participants!