Els propers 1, 2 i 3 de novembre tindrà lloc a Canovelles l’esdeveniment casalero de l’any, la Trobada de Joves, en la que fa mesos que la federació Casals de Joves de Catalunya està treballant intensament. La Trobada vol ser una mostra del que són i fan els casals de joves, entitats juvenils autogestionades que transformen els seus barris i pobles a partir de l’aprenentatge en participació i la implicació directa en l’entorn.

Sota el lema “Res podrà vèncer l’actitud”, s’ha dissenyat un programa que omplirà Canovelles de tallers, exposicions, activitats esportives, excursions, xerrades, sensibilització, concerts, espectacles, cultura…i moltes sorpreses! Tres dies per compartir idees, models, reflexions, moments. Tres dies per generar projectes, anècdotes, sinergies, lligams. Tres dies on el jovent prendrà la ciutat, serà el protagonista i farà sentir la seva veu!

Per aquesta activitat s’espera la participació de més de 200 joves. Serà gent de les entitats federades, però també d’entitats amigues i, fins i tot, s’esperen convidades internacionals vingudes d’altres entitats europees. Les inscripcions es fan a través del web, tot i que també hi haurà activitats obertes.